Dragi kupci, u razdoblju od 2. do 16. travnja na web shopu ćemo imati period pretprodaje naše nove serije slikovnica na temu disleksije, autizma, Downovog sindroma i mucanja.

Umjesto 69 kn, u periodu pretprodaje pojedinačna slikovnica stajat će 55 kn, a paket od sve četiri slikovnice će umjesto 276 kn biti 220 kn.

Slikovnice ćemo po dolasku iz tiska odmah nakon 17.4. slati na vaše adrese.

Unaprijed hvala od srca na vašim narudžbama!

NARUČI

O slikovnicama

Mucanje, dileksija, disgrafija i diskalkulija, poremećaj iz spektra autizma i Downov sindrom teme su naše nove serije slikovnica. Priče su ispričane iz pozicije samog djeteta, pa će nam Marko, Mia, Tin i Petar ispričati o kakvim se teškoćama radi, kako se bore da svladaju razne izazove, zašto idu logopedu i drugim stručnjacima i kako izgleda njihovo djetinjstvo. Saznajemo i mnoge druge zanimljivosti iz njihova života jer oni su baš kao i svako druge dijete znatiželjni, zaigrani, osjećajni i željni razumijevanja i prihvaćanja.

Upravo to je cilj ovih priča – da ih djeci urednog razvoja čitaju roditelji, odgojitelji, učitelji, stručnjaci i knjižničari te da kroz razgovor, odgovore i pitanja upoznaju i uče o različitostima, jer to je preduvjet za razumijevanje i prihvaćanje.