Naša priča

Naša priča

Naša priča počela je 2008. godine kada su tri prijateljice odlučile osnovati svoju tvrtku. Jedna je dobro znala s brojkama, druga sa slovima i riječima, a treća je lijepo crtala. Imale smo ludi entuzijazam i želju, no nismo baš puno znale o poduzetništvu.
Već tu, na samom početku, naša se priča na neki način podijelila u dva sloja.

Prvi sloj je naša poduzetnička stvarnost i svakodnevica koja je u počecima bila dosta izazovna i teška. Trebalo je učiti kako uopće imati i voditi tvrtku, usavršavati konstantno sebe kroz knjige, edukacije i učenje od uspješnijih; biti skroman i izdržati duge periode bez prihoda; snalaziti se u propisima i zakonima, administraciji i papirologiji; dobro posložiti temelje tvrtke, kontakte, suradnje i zaposlene; razvijati ideje od nule, testirati ih i poboljšavati; raditi, raditi i raditi.
Naša priča o razvoju tvrtke od nule vrlo je slična svim drugim pričama. Svi imamo slične izazove. Nama je išlo dosta sporo, ali danas možemo reći da smo zdravi, zadovoljni i dobro posloženi iznutra. Naučili smo donositi odluke, preuzimati odgovornost, držati se plana i dogovora, ali težiti i stalnom rastu i razvoju.

Visoko na listu naših osobnih vrijednosti, ali i kulture unutar tvrtke stavljamo 3P: povjerenje, poštenje i poštovanje. To njegujemo među sobom, ali želimo da svi naši autori, pisci, ilustratori, partneri i dobavljači osjete to kroz suradnju s nama. Želimo da svaki vid našeg poslovanja i komunikacije bude transparentan, iskren i autentičan. Jer tvrtka smo mi, osnivačice i zaposlenice, i kroz nju moraju progovarati naša osobna uvjerenja i vrijednosti. Nadamo se da u tome uspijevamo.

Drugi sloj naše priče nema veze s brojkama, planovima, bilancama, organizacijom i tržištem. On se iz realnosti širi u želje i snove.

Vjerujemo da priče doista djecu i odrasle nježno za ruku vode prema unutra. U one predjele nas samih i na one teritorije u našoj psihi ili našem srcu koje želimo ili trebamo upoznati, istražiti ih i objasniti ih sami sebi. Priče nude putokaz, rasvjetljavaju nam put, ponekad nam daju odgovore, a nekad samo naznake onoga što u nama samima traži našu pažnju. Sve priče su terapeutske, a čitanje knjiga most je koji spaja naš unutrašnji svijet, ono što mi jesmo i što je nepromjenjivo u nama, s našom okolinom i onime kako se predstavljamo u svijetu. Stvarati slikovnice s takvom svrhom najveća je čast. Raditi takav posao daje nam osjećaj svrhe i mjesto u ovom djeliću svijeta i vremena u kojem živimo.

Uskoro slavimo 15. rođendan. Do sad je ovo bilo ludo putovanje. Istovremeno uzbudljivo i zamorno, zabavno i zastrašujuće, iscrpljujuće i nadahnjujuće, ugodno i uznemirujuće, ali u svakom slučaju punokrvno, pulsirajuće, sveprožimajuće i životno.

Hvala vam što ovo čitate i što nas pratite na tom našem putu.

***

NAZIV: Evenio d.o.o.
SJEDIŠTE: Frana Supila 7A, 42000 Varaždin
TELEFON: 042 492 114
E-MAIL: info@evenio.hr
WEB: www.evenio.hr

MBS: 2397412
OIB: 69863470363

POSLOVNI RAČUNI:
Raiffeisenbank Austria d.d.
IBAN: HR7624840081104763506
SWIFT: RZBHHR2X

Erste & Steiermärkische Bank d.d.
IBAN: HR5824020061101082068
SWIFT: ESBCHR22

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod brojem 070084826
Temeljni kapital: 21.000,00 uplaćen u cijelosti
Članovi društva: Jelena Kovačić, Jelena Brezovec
Direktorice: Jelena Kovačić, Jelena Brezovec

Naš blog

Naš Newsletter

Prijavom na newsletter darujemo 10% popusta na vašu prvu narudžbu!

    Želim besplatno, putem newslettera primati informacije o aktualnim ponudama i novostima.


    preloader