Dragi kupci, u razdoblju od 2. do 18. travnja na web shopu ćemo imati period pretprodaje naše nove serije slikovnica na temu disleksije, autizma, Downovog sindroma i mucanja.

Umjesto 69 kn, u periodu pretprodaje pojedinačna slikovnica stajat će 55 kn, a paket od sve četiri slikovnice će umjesto 276 kn biti 220 kn.

Slikovnice ćemo po dolasku iz tiska odmah nakon 18.4. slati na vaše adrese.

Unaprijed hvala od srca na vašim narudžbama!

 

Mucanje, dileksija, disgrafija i diskalkulija, poremećaj iz spektra autizma i Downov sindrom teme su naše nove serije slikovnica. Priče su ispričane iz pozicije samog djeteta, pa će nam Marko, Mia, Tin i Petar ispričati o kakvim se teškoćama radi, kako se bore da svladaju razne izazove, zašto idu logopedu i drugim stručnjacima i kako izgleda njihovo djetinjstvo. Saznajemo i mnoge druge zanimljivosti iz njihova života jer oni su baš kao i svako druge dijete znatiželjni, zaigrani, osjećajni i željni razumijevanja i prihvaćanja.

Upravo to je cilj ovih priča – da ih djeci urednog razvoja čitaju roditelji, odgojitelji, učitelji, stručnjaci i knjižničari te da kroz razgovor, odgovore i pitanja upoznaju i uče o različitostima, jer to je preduvjet za razumijevanje i prihvaćanje.

Serija se sastoji od sljedećih naslova:

PJEV RIJEČI
Slikovnica o mucanju

LJEPOTA RAZLIKA
Slikovnica o autizmu

VEDRINA SUNCOKRETA
Slikovnica o Downovu sindromu

PLES SLOVA
Slikovnica o disleksiji, disgrafiji i diskalkuliji

 

Autorica slikovnica je Nataša Šunić Vargec, magistra logopedije i terapeutkinja, s više od 20 godina iskustva rada s djecom koja imaju razvojne teškoće.

Telefonska narudžba i informacije radnim danom 08.00 – 16.00 h

042 492 114  |  095 356 3563

Dragi roditelji, želimo vas obavijestiti da slikovnice i druge proizvode i dalje uredno dostavljamo na vaše adrese. U slučaju da dostavne službe naglo otkažu svoje aktivnosti, u najkraćem ćemo roku vratiti sve uplate kupaca napravljene putem virmana ili platnom karticom. Hvala vam i za sva pitanja stojimo na raspolaganju na prodaja@evenio.hr ili na broj telefona 042 492 114.