Sigurnost online kupovine

Sigurnost online kupovine

Mnogi korisnici interneta još uvijek se ne osjećaju sigurno prilikom online naručivanja i kupovine. Ovim putem želimo istaknuti jamstva koja vam naša tvrtka garantira kod kupnje naših proizvoda na ovoj internetskoj stranici.

Prava i obveze vas kao kupca i nas kao prodavatelja jasno su opisani u Općim uvjetima poslovanja

Proces kupovine preko internet trgovine zapravo je sklapanje ugovora na daljinu. Takvi ugovori podliježu zakonima i propisima o trgovini. Kao kupac u našoj internet trgovini imate svoja prava, a EVENIO kao prodavatelj ima svoje obveze koji su detaljno opisani u našim Općim uvjetima poslovanja.

Pojednostavljeni i sigurni načini plaćanja

Kod naručivanja naših proizvoda, plaćanje možete izvršiti na načine nad kojima imate potpunu kontrolu. Platiti možete virmanski, odnosno internet bankarstvom pri čemu naša tvrtka, niti bilo koja treća strana, nema uvid u vaše osobne financijske podatke. Drugi način je plaćanje prilikom preuzimanja paketa, kada gotovinom podmirujete račun dostavljaču. Prilikom kupnje platnom karticom, kriptovalutama ili korištenjem PayPal ili KEKSPay servisa preusmjereni ste na stranice pružatelja usluge procesiranja i naplate koji te podatke obrađuje u skladu s najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka i u skladu s odredbama važećih zakona u RH. Više o tome pročitajte na linku Pravila privatnosti.

Imate pravo na povrat robe i novca

Ipak, ako niste zadovoljni naručenim, kupljeni proizvod možete vratiti u roku od 14 dana bez ikakvog objašnjenja. Naše ljubazne zaposlenice s razumijevanjem će vas uputiti u proces povrata robe i novca. Više detalja vezanih uz povrat svakako pročitajte na stranici Opću uvjeti poslovanja.

Otvorena komunikacija i dostupnost

Dostupni smo vam za sva pitanja i prigovore. Molimo vas da nas kontaktirate na neki od spomenutih brojeva: 042 492 114 ili 095 356 3563 ili na e-mail prodaja@evenio.hr. Obično odgovaramo već isti dan i trudimo se riješiti svaki problem ili vam pomoći oko odabira i kupnje.

Nećemo zloupotrebljavati vaše osobne podatke

Osobne podatke koje unosite u obrazac za narudžbu obvezujemo se koristiti isključivo u svrhe realizacije i obrade vaše narudžbe te u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva kroz vaš pristanak, odnosno vašu privolu. Više o čuvanju privatnosti osobnih podataka možete pročitati na stranici Pravila privatnosti.

Poštujemo Zakon Republike Hrvatske o zaštiti potrošača

Tvrtka Evenio d.o.o. koja je vlasnica stranice www.evenio.hr, djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu Republike Hrvatske kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda i usluga, kao i pri drugim oblicima stjecanja proizvoda i usluga na tržištu. Dijelove zakona vezane uz naš web shop možete pogledati u Općim uvjetima poslovanja.

preloader