Reklamacije i prigovori

Reklamacije i prigovori

Ako niste zadovoljni naručenim proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. U tom slučaju kontaktirat ćemo vas vezano za povrat robe i vraćanje uplaćenog iznosa natrag na vaš račun.

Više informacija o jednostranom raskidu ugovora na daljinu i povratu robe i sredstava pročitajte u našim Općim uvjetima poslovanja u točki VIII. PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA.

U skladu s najboljom i poštenom poslovnom praksom, te sukladno čl. 10. st. Zakona o zaštiti potrošača, molimo potrošače da pisani prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu dostaviti osobno ili poštanskim putem na adresu:

EVENIO d.o.o.,

Frana Supila 7A,

Varaždin

ili poslati putem e-maila na info@evenio.hr.

Prilikom podnošenja prigovora koji nije upućen elektroničkom poštom bitno je navesti točne podatke o svom imenu i prezimenu te adresi kako bi EVENIO bio u mogućnosti dostaviti potrošaču potvrdu o primitku pisanog prigovora te odgovor na pisani prigovor u zakonskom roku od 15 dana.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju preko telefonskog pozivnog centra: +385 (042) 492 114 / 095 356 3563.

Ukoliko je kupac pravna osoba, na njega se ne odnose pravila o zaštiti potrošača propisana ovim Općim uvjetima poslovanja i Zakonom o zaštiti potrošača.

preloader