Načini plaćanja i dostava

Načini plaćanja i dostava

NAČINI PLAĆANJA

Naručene proizvode i dostavu možete platiti prema modelu kojeg sami izaberete tijekom ispunjavanja narudžbe. Plaćanje proizvoda je moguće izvršiti:

Putem direktne bankovne transakcije (virman, m-banking, opća uplatnica, internet bankarstvo)

Opcija plaćanja direktnom bankovnom transakcijom omogućuje uplatu internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, u banci, pošti i slično. Odabirom ove opcije prilikom narudžbe proizvoda, na svoju e-mail adresu primit ćete podatke za uplatu u vidu ponude za plaćanje.

Ukoliko niste primili podatke potrebne za izvršenje uplate, svakako provjerite:
(1) je li poruka u Junk/Spam/Otpad/Trash folderu ili
(2) je li sandučić ili inbox pun.

Vaš paket ćemo isporučiti kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

Prilikom preuzimanja paketa (pouzećem)

Ukoliko se odlučite za plaćanje prilikom dostave, proizvode ćete platiti tek prilikom preuzimanja paketa direktno dostavljaču. Plaćanje dostavljaču moguće je samo novcem u gotovini. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža.

Putem servisa Paypal

Servis PayPal vodi vas na svoje stranice gdje ćete na uobičajen način platiti svoju narudžbu. Nakon unosa svih podataka, potvrdu uspješne narudžbe dobit ćete na svoju e-mail adresu.

Bankovnim karticama

Plaćanje je moguće izvršiti jednokratno, sljedećim kreditnim karticama: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Diners i CUP platnim karticama.

Prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama bit ćete preusmjereni na stranicu pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka. Osobni podaci iz narudžbe sakupljaju se, obrađuju i koriste u skladu s odredbama važećih zakona u RH.

Putem servisa KeksPay

Brzo i jednostavno plaćanje bez prepisivanja podataka s kartice. Kod plaćanja, kupci nemaju dnevnih ni mjesečnih limita i ne plaćaju nikakve naknade.

Putem kriptovaluta (PayCek servis)

Želite li platiti kriptovalutama to vam omogućuje PayCek elektronički platni servis koji će vašu uplatu u kriptovalutama odmah preračunati u eure. PayCek je prilagođen za sve vrste naplata i poseban je naglasak stavljen na brzinu transakcija. PayCek prihvaća najpopularnije kriptovalute: bitcoin, ether, ripple, stellar i EOS. Jednostavno, brzo i sigurno!

Detaljnije informacije o načinima plaćanja pročitajte u našim Općim uvjetima poslovanja.

DOSTAVA

Uslugu dostave paketa unutar cijelog područja Republike Hrvatske za naš web shop rade tvrtke Mail Boxes te iznimno Hrvatska pošta. Dostava se izvršava radnim danom do 16 sati. Pakete izvan Republike Hrvatske dostavlja Hrvatska pošta.

Cijena dostave proizvoda unutar Republike Hrvatske je 3,90 € s uključenim PDV-om te je zasebno istaknuta u košarici, na stranici plaćanja i potvrde narudžbe te na računu. Za narudžbe iznad 50,00 €, dostava je besplatna unutar Republike Hrvatske. Iznimno, u sklopu određenih prodajno-promotivnih akcija, cijena dostave neće se zaračunavati, a o čemu ćete biti na više mjesta i pravovremeno obavješteni.

Moguća je i narudžba van granice Hrvatske. Za narudžbe u zemlje izvan Hrvatske, cijena dostave obračunava se prema ukupnoj masi paketa (u kilogramima) i odgovarajućoj cijeni za tu masu prema cjeniku Hrvatske pošte. Cijena dostave proizvoda također je zasebno istaknuta u košarici, na stranici plaćanja i potvrde narudžbe te na računu.

Naručeni proizvodi isporučuju se najkasnije u roku 5 radnih dana od vidljive uplate, a dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem stanujete, već samo do ulaza u stambenu zgradu. Ako niste dostupni na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti s vama u kontakt kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u naše skladište.

Obvezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Molimo vas da ipak prilikom preuzimanja pregledate paket te da ga odbijete preuzeti ukoliko je isti oštećen. Svojim potpisom po preuzimanju potvrđujete da ste preuzeli paket u neoštećenom stanju te dostavna služba ne odgovara za eventualne reklamacije, oštećenja ili umanjenje sadržaja preuzetog paketa, osim uz dokaz da oštećenje nije nastalo nakon uručenja.

Detaljnije informacije o načinima plaćanja pročitajte u našim Općim uvjetima poslovanja.

preloader