Serija HRKALO

51,00 

Autor: Jelena Pervan

Ilustrator: Jelena Brezovec

Dostupnost: Dostupno

Hrkalo

U jednoj je šumi stanovao sasvim poseban medo. Taj je medo bio najglasniji među životinjama. Ne, nije on pjevao operu. Nije ni pjevušio ni fućkao, već je glasno, najglasnije na svijetu − hrkao. 

HRRRRRR-FIJUUUU! 

Toliko je strašno hrkao da su ga šumski stanari, još dok je bio medvjedić, prozvali - Hrkalo. 

Smetalo je Hrkalovo hrkanje svima jer nitko nije mogao noćima spavati. Zato su se šumski stanari složili da Hrkalo mora napustiti šumu!

No nisu znali da nakon Hrkalova odlaska više ništa neće biti isto...

Hrkalo je priča koja govori o sanjarima oko nas. To su pojedinci koji duboko proživljavaju i zanose se svojim maštarijama, idejama i planovima. Oni sanjaju o lijepom i velikom životu. Iako se na prvi pogled čini da ne doprinose društvu, itekako su nam potrebni jer nam njihovi snovi i ideje mogu pomoći da nađemo put i rješenje u teškim situacijama. Sanjare stoga ne bismo trebali pokušavati mijenjati, posebice ne one koji sanjare o boljem i sigurnijem svijetu u kojem jedni druge volimo i prihvaćamo takvima kakvi jesmo.

Seriju slikovnica o medvjediću Hrkalu napisala je omiljena dječja spisateljica, Jelena Pervan a nacrtala ilustratorica Jelena Brezovec još 2013. godine kada su slikovnice doživjele svoje prvo izdanje. Nakon 10 godina odlučili smo ovu trilogiju o simpatičnom medvjediću ponovno izdati. Osvježili smo malo tekst, dizajn i opremu knjige i sada glasno i s ponosom možemo reći - medvjedić Hrkalo nam se vratio! 

Serija se sastoji od tri naslova:
Hrkalo
Hrkalo i Kamilica
Hrkalo i Drijemalo

Hrkalo i Kamilica

Hrkalo je jako slavan medo. On je najveća spavalica u šumi. A kako tek hrče!?
Na svijetu ne postoji glasniji hrkač od njega. Njegov prijatelj lisac Bajkopisac ljetos je o njemu napisao knjigu, pa sada za Hrkala znaju baš svi.

Za Hrkala su čuli i članovi Hrkozbora koji svake godine medaljom nagrađuju najglasnije hrkače na svijetu. Odlučili su posjetiti njegov brlog i uvjeriti se da je upravo taj medo zaslužio medalju.

Međutim, samo nekoliko dana prije njihova dolaska, Hrkalo nije mogao zaspati. Niti je spavao, niti je hrkao, a nije čak ni na sekundu zadrijemao. Samo je gledao u daljinu i po cijele dane ponavljao jednu riječ: „Kamilica… Kamilica… Kamilica...”

Hrkalo i Kamilica nastavak je priče o najglasnijem medvjediću na svijetu, koji sanja najljepše snove i pritom hrče najglasnijim hrkom. U ovoj će se priči Hrkalo naći u velikome problemu. Zakazat će u onome u čemu je najbolji i po čemu je slavan diljem svijeta. U uzbudljivoj avanturi Hrkalovi će prijatelji učiniti sve da sačuvaju njegovu slavu.

No jesu li slava, priznanja, mišljenje i potvrda okoline doista toliko važni u životu? Ima li nešto važnije? Je li to možda ljubav?

Seriju slikovnica o medvjediću Hrkalu napisala je omiljena dječja spisateljica, Jelena Pervan, a nacrtala ilustratorica Jelena Brezovec još 2013. godine kada su slikovnice doživjele svoje prvo izdanje. Nakon 10 godina odlučili smo ovu trilogiju o simpatičnom medvjediću ponovno izdati. Osvježili smo malo tekst, dizajn i opremu knjige i sada glasno i s ponosom možemo reći – medvjedić Hrkalo nam se vratio! 

Serija se sastoji od tri naslova:
Hrkalo
Hrkalo i Kamilica
Hrkalo i Drijemalo

Hrkalo i Drijemalo

Na cijelome svijetu ne postoji životinja koja još nije čula za Hrkala, najglasnijega hrkača na svijetu. Slavan je bio taj medo i u svojoj je slavi itekako uživao.

No sve se, baš sve promijenilo jednoga kišnog jutra. U novome broju Šumskoga lista pojavio se naslov: MEDVJED DRIJEMALO SA SJEVERNOGA POLA NAJGLASNIJI JE HRKAČ NA SVIJETU! Životinje su se stale došaptavati: − Pa zar nije Hrkalo najglasniji hrkač na svijetu? 

Kad je Hrkalo pročitao vijest, zagrmio je kao grom iz kišnoga oblaka koji se toga trenutka nadvio nad šumu. Bijesan i mokar od kiše otišao je u svoju sobu i smjesta se počeo pakirati. Otići će na Sjeverni pol, pronaći tog Drijemala, izazvati ga na natjecanje i dokazati svima da je on najglasniji hrkač na svijetu!

U trećem nastavku serije slikovnica o Hrkalu, Hrkalo i Drijemalo, pratimo medvjedića i njegove šumske prijatelje u avanturi na Sjevernome polu. Popularni Hrkalo upoznat će osjećaje zavisti, bijesa i ljubomore. Prijeći će pola svijeta kako bi dokazao da je bolji, veći i glasniji od svog suparnika Drijemala. No kada se budu upoznali, Hrkalo će polako otkrivati da ih više toga spaja nego razdvaja. Medvjedić će otvoriti svoje srce te u dojučerašnjemu suparniku otkriti iskrenoga prijatelja.

Seriju slikovnica o medvjediću Hrkalu napisala je omiljena dječja spisateljica, Jelena Pervan a nacrtala ilustratorica Jelena Brezovec još 2013. godine kada su slikovnice doživjele svoje prvo izdanje. Nakon 10 godina odlučili smo ovu trilogiju o simpatičnom medvjediću ponovno izdati. Osvježili smo malo tekst, dizajn i opremu knjige i sada glasno i s ponosom možemo reći – medvjedić Hrkalo nam se vratio! 

Serija se sastoji od tri naslova:
Hrkalo
Hrkalo i Kamilica
Hrkalo i Drijemalo

Vidi košaricu
Za dob

Uvez

Dimenzije

Stranice

Godina prvog izdanja

Hrkalo

Hrkalo i Kamilica

Hrkalo i Drijemalo

POVRAT NOVCA

Unutar 14 dana i bez navođenja razloga.

SIGURNO PLAĆANJE

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 50,00 € (376,73 kn).

POMOĆ I PODRŠKA

Tu smo za vas za savjet i pomoć oko odabira ili narudžbe.

Serija slikovnica o medvjediću Hrkalu koji najviše na svijetu voli spavati i hrče najglasnijim hrkom donosi tri priče o prijateljstvu, pravim vrijednostima, empatiji i suživotu u zajednici. Svaka slikovnica ima novi zanimljivi zaplet koji se vrti oko Hrkalovog hrkanja koje u početku smeta svima, ali s vremenom više nitko ne može zamisliti život bez malenog dobroćudnog medvjedića. Štoviše, Hrkala će njegovo glasno hrkanje proslaviti diljem svijeta i postat će najpoznatiji i najslavniji pripadnik svoje zajednice. No umjesto slave i medalje, maleni će medo naučiti da je vrjednije imati ljubav, podršku i blizinu onih koji te vole – prijatelja i obitelji.

Slijedi kratki opis svakog od naslova iz serije koji funkcioniraju zajedno kao trilogija, ali i svaki zasebno kao svoja priča.

Hrkalo

Hrkalo je priča koja govori o sanjarima oko nas. To su pojedinci koji duboko proživljavaju i zanose se svojim maštarijama, idejama i planovima. Oni sanjaju o lijepom i velikom životu. Iako se na prvi pogled čini da ne doprinose društvu, itekako su nam potrebni jer nam njihovi snovi i ideje mogu pomoći da nađemo put i rješenje u teškim situacijama. Sanjare stoga ne bismo trebali pokušavati mijenjati, posebice ne one koji sanjare o boljem i sigurnijem svijetu u kojem jedni druge volimo i prihvaćamo takvima kakvi jesmo.

Hrkalo i Kamilica

Hrkalo i Kamilica nastavak je priče o najglasnijem medvjediću na svijetu, koji sanja najljepše snove i pritom hrče najglasnijim hrkom. U ovoj će se priči Hrkalo naći u velikome problemu. Zakazat će u onome u čemu je najbolji i po čemu je slavan diljem svijeta. U uzbudljivoj avanturi Hrkalovi će prijatelji učiniti sve da sačuvaju njegovu slavu. No jesu li slava, priznanja, mišljenje i potvrda okoline doista toliko važni u životu? Ima li nešto važnije? Je li to možda ljubav?

Hrkalo i Drijemalo

U trećem nastavku serije slikovnica o Hrkalu, Hrkalo i Drijemalo, pratimo medvjedića i njegove šumske prijatelje u avanturi na Sjevernome polu. Popularni Hrkalo upoznat će osjećaje zavisti, bijesa i ljubomore. Prijeći će pola svijeta kako bi dokazao da je bolji, veći i glasniji od svog suparnika Drijemala. No kada se budu upoznali, Hrkalo će polako otkrivati da ih više toga spaja nego razdvaja. Medvjedić će otvoriti svoje srce te u dojučerašnjemu suparniku otkriti iskrenoga prijatelja.

Autor:

Jelena Pervan

Pročitaj više
Ilustrator:

Jelena Brezovec

Pročitaj više

Dostava na željenu adresu vrši se unutar 3 – 5 radnih od vidljive uplate. Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese svakim radnim danom do 16 sati.
Uslugu dostave paketa za web shop rade tvrtke Mail Boxes te iznimno Hrvatska pošta.
U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke i primatelja kontaktira telefonski radi daljnjeg dogovora.

Cijena dostave proizvoda unutar Republike Hrvatske je 3,90 € (29,39 kn) te se priopćava prilikom naručivanja u košarici i na stranici plaćanja te je zasebno istaknuta na ponudi i maloprodajnom računu. Za narudžbe u zemlje izvan Hrvatske, cijena dostave obračunava se prema ukupnoj masi paketa (u kilogramima) i odgovarajućoj cijeni za tu masu prema cjeniku Hrvatske pošte.

Iznimno, u sklopu određenih prodajno-promotivnih akcija, cijena dostave neće se zaračunavati, a o čemu će potrošači biti na više mjesta i pravovremeno obavješteni.
Za narudžbe iznad  50,00 € (376,73 kn), dostava je besplatna unutar Republike Hrvatske.

Ako niste zadovoljni naručenim proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. U tom slučaju kontaktirat ćemo vas vezano za povrat robe i vraćanje uplaćenog iznosa natrag na vaš račun.

Ukoliko ste kupili i preuzeli proizvod s materijalnim nedostacima imate pravo na zamjenu. Evenio kao prodavatelj je odgovaran za materijalne nedostatke proizvoda.

Više informacija o pravima potrošača u slučaju materijalnih nedostataka proizvoda pročitajte u našim Općim uvjetima poslovanja.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na brojeve telefona: 042 492 114 ili 095 356 3563, radnim danima od 8.00 do 16.00 sati.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Serija HRKALO”