Montessori Baby: VELIKO ILI MALO

8,93 

Offer Ends In:
8Days22Hours03Minutes00Seconds
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10,50 €

Ilustrator: Agnese Baruzzi

Dostupnost: Dostupno

Vidi košaricu
Težina 0.25 kg
Za dob

Uvez

Dimenzije

Stranice

ISBN broj

Godina prvog izdanja

POVRAT NOVCA

Unutar 14 dana i bez navođenja razloga.

SIGURNO PLAĆANJE

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 50,00 € (376,73 kn).

POMOĆ I PODRŠKA

Tu smo za vas za savjet i pomoć oko odabira ili narudžbe.

Pomoću jednostavnih geometrijskih uzoraka i simpatičnih likova iz životinjskog svijeta Montessori Baby: VELIKO ILI MALO slikovnica uključuje vašu bebu u ugodan vizualni doživljaj.

U strukturi i izboru tema slike su inspirirane Montessori metodom učenja, stvarajući tako forme s jednostavnim detaljima, bez teksta, kako biste bolje usmjerili djetetovu pažnju. Prikazane su samo životinje, predmeti i pojave koje se pojavljuju u prirodi kako bi se dijete od početka približilo svijetu koji ga okružuje.

Zahvaljujući crnim geometrijskim formama na bijeloj pozadini te detaljima u crvenoj boji, ova slikovnica slijedi razvoj vizualnih i kognitivnih sposobnosti djeteta. Na početku dijete će privući uzorci linija, ali ubrzo će primijetiti i male životinje te uživati u njihovim jednostavnim karakteristikama i kontrastu boja.

Smjestite knjigu oko 20-30 centimetara od bebina lica u za nju najudobniji položaj. Dozvolite joj da promatra, dodiruje, njuška knjigu bez žurbe. Potom prstom pokazujte bebi linije, oblike, detalje, suprotnosti i sve što bi joj na pojedinoj ilustraciji moglo biti zanimljivo. Vaša beba s radošću će vas početi oponašati i svojim prstićem slijediti linije oblika. A kad beba poveže upravljanje prstića s promatranjem, počet će uživati u igri i njezini će prstići sve vještije trčkarati po stranicama slikovnice. Kada beba odmakne pogled ili izgubi interes, okrenite sljedeću stranicu. Bebina pažnja je kratkotrajna i može trajati od nekoliko sekundi do jedne minute, pa ne brinite ako će ponekad željeti brzo prelistati slikovnicu s malo interesa, a dajte joj vremena da se zadrži na stranicama koje ju posebno okupiraju.

Crno-bijele slike najbolji su izbor za vašu bebu. Zašto je to tako?

Osjetilo vida najmanje je stimulirano dok je beba u majčinu trbuhu pa će beba od rođenja imati jače izraženi impuls da “vježba” i razvija osjetilo vida gledanjem u sve što ju okružuje. Iako najslabije stimulirano, po rođenju vid postaje glavno osjetilo pomoću kojeg beba skuplja informacije iz svoje okoline.

Desetljećima znanstvenici proučavaju razvoj vida kod beba te su mnoga istraživanja pokazala da slike jakih kontrasta grade bogate neuralne mreže u mozgu vaše bebice.

Novorođenče troši puno energije kako bi očima fokusiralo slike i kako bi njihove okice funkcionirale zajedno. Bebino vidno polje je ograničeno i još uvijek ne može razabrati različite nijanse boja. Geometrijski oblici oštrih i jasnih rubova u visokom kontrastu, odnosno crno-bijeloj boji, pomažu novorođenčetu fokusirati vid, a ujedno podržavaju njegov kognitivni razvoj.

Pozivamo vas i da pročitate članak: Zašto prva knjiga vaše bebe treba biti crno-bijela slikovnica?

Autor:

Chiara Piroddi

Pročitaj više
Ilustrator:

Agnese Baruzzi

Pročitaj više

Dostava na željenu adresu vrši se unutar 3 – 5 radnih od vidljive uplate. Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese svakim radnim danom do 16 sati.
Uslugu dostave paketa za web shop rade tvrtke Mail Boxes te iznimno Hrvatska pošta.
U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke i primatelja kontaktira telefonski radi daljnjeg dogovora.

Cijena dostave proizvoda unutar Republike Hrvatske je 3,90 € (29,39 kn) te se priopćava prilikom naručivanja u košarici i na stranici plaćanja te je zasebno istaknuta na ponudi i maloprodajnom računu. Za narudžbe u zemlje izvan Hrvatske, cijena dostave obračunava se prema ukupnoj masi paketa (u kilogramima) i odgovarajućoj cijeni za tu masu prema cjeniku Hrvatske pošte.

Iznimno, u sklopu određenih prodajno-promotivnih akcija, cijena dostave neće se zaračunavati, a o čemu će potrošači biti na više mjesta i pravovremeno obavješteni.
Za narudžbe iznad  50,00 € (376,73 kn), dostava je besplatna unutar Republike Hrvatske.

Ako niste zadovoljni naručenim proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. U tom slučaju kontaktirat ćemo vas vezano za povrat robe i vraćanje uplaćenog iznosa natrag na vaš račun.

Ukoliko ste kupili i preuzeli proizvod s materijalnim nedostacima imate pravo na zamjenu. Evenio kao prodavatelj je odgovaran za materijalne nedostatke proizvoda.

Više informacija o pravima potrošača u slučaju materijalnih nedostataka proizvoda pročitajte u našim Općim uvjetima poslovanja.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na brojeve telefona: 042 492 114 ili 095 356 3563, radnim danima od 8.00 do 16.00 sati.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Montessori Baby: VELIKO ILI MALO”