Montessori Baby: PRSTIĆU, SLIJEDI ME!

10,50 

Ilustrator: Agnese Baruzzi

Dostupnost: Dostupno

  • Brza dostava: 3-5 radnih dana
  • Besplatna dostava iznad 50 € (cijena dostave za ostale narudžbe 4,20 €)
  • 6 načina plaćanja: kartice, gotovinom dostavljaču, internet bankarstvo, KEKS Pay, PayPal i kriptovalute
  • Produljeni povrat: 30 dana, bez navođenja razloga
  • Odmah dostupno za isporuku!
Vidi košaricu
Težina 0.25 kg
Za dob

Uvez

Dimenzije

Stranice

ISBN broj

Godina prvog izdanja

POVRAT NOVCA

Unutar 14 dana i bez navođenja razloga.

SIGURNO PLAĆANJE

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 50,00 € (376,73 kn).

POMOĆ I PODRŠKA

Tu smo za vas za savjet i pomoć oko odabira ili narudžbe.

Pomoću jednostavnih geometrijskih uzoraka i simpatičnih likova iz životinjskog svijeta Montessori Baby: PRSTIĆU, SLIJEDI ME! slikovnica uključuje vašu bebu u ugodan vizualni doživljaj.

U strukturi i izboru tema slike su inspirirane Montessori metodom učenja, stvarajući tako forme s jednostavnim detaljima, bez teksta, kako biste bolje usmjerili djetetovu pažnju. Prikazane su samo životinje, predmeti i pojave koje se pojavljuju u prirodi kako bi se dijete od početka približilo svijetu koji ga okružuje.

Zahvaljujući crnim geometrijskim formama na bijeloj pozadini te detaljima u crvenoj boji, ova slikovnica slijedi razvoj vizualnih i kognitivnih sposobnosti djeteta. Na početku dijete će privući uzorci linija, ali ubrzo će primijetiti i male životinje te uživati u njihovim jednostavnim karakteristikama i kontrastu boja.

Smjestite knjigu oko 20-30 centimetara od bebina lica u za nju najudobniji položaj. Dozvolite joj da promatra, dodiruje, njuška knjigu bez žurbe. Potom prstom pokazujte bebi linije, oblike, detalje, suprotnosti i sve što bi joj na pojedinoj ilustraciji moglo biti zanimljivo. Vaša beba s radošću će vas početi oponašati i svojim prstićem slijediti linije oblika. A kad beba poveže upravljanje prstića s promatranjem, počet će uživati u igri i njezini će prstići sve vještije trčkarati po stranicama slikovnice. Kada beba odmakne pogled ili izgubi interes, okrenite sljedeću stranicu. Bebina pažnja je kratkotrajna i može trajati od nekoliko sekundi do jedne minute, pa ne brinite ako će ponekad željeti brzo prelistati slikovnicu s malo interesa, a dajte joj vremena da se zadrži na stranicama koje ju posebno okupiraju.

Crno-bijele slike najbolji su izbor za vašu bebu. Zašto je to tako?

Osjetilo vida najmanje je stimulirano dok je beba u majčinu trbuhu pa će beba od rođenja imati jače izraženi impuls da “vježba” i razvija osjetilo vida gledanjem u sve što ju okružuje. Iako najslabije stimulirano, po rođenju vid postaje glavno osjetilo pomoću kojeg beba skuplja informacije iz svoje okoline.

Desetljećima znanstvenici proučavaju razvoj vida kod beba te su mnoga istraživanja pokazala da slike jakih kontrasta grade bogate neuralne mreže u mozgu vaše bebice.

Novorođenče troši puno energije kako bi očima fokusiralo slike i kako bi njihove okice funkcionirale zajedno. Bebino vidno polje je ograničeno i još uvijek ne može razabrati različite nijanse boja. Geometrijski oblici oštrih i jasnih rubova u visokom kontrastu, odnosno crno-bijeloj boji, pomažu novorođenčetu fokusirati vid, a ujedno podržavaju njegov kognitivni razvoj.

Pozivamo vas i da pročitate članak: Zašto prva knjiga vaše bebe treba biti crno-bijela slikovnica?

Autor:

Chiara Piroddi

Pročitaj više
Ilustrator:

Agnese Baruzzi

Pročitaj više

Cijena dostave paketa za Hrvatsku je 4,20 € bez obzira na težinu paketa i način plaćanja. Za narudžbe iznad 50 € dostava je besplatna.
Nakon vidljive uplate, paket predajemo dostavnoj službi koja će ga na željenu adresu dostaviti unutar 3–5 radnih dana. O dospijeću paketa bit ćete obaviješteni e-mailom i SMS porukom te ćete primiti link za praćenje statusa pošiljke.
Uslugu dostave paketa radi tvrtka Mail Boxes na području Hrvatske, a Hrvatska pošta za pakete izvan Hrvatske. Tvrtka MBE ima sklopljene ugovore s vodećim kuririma u domaćem i međunarodnom transportu te će za dostavu vašeg paketa odabrati najbolju opciju ovisno o vrijednosti i dimenzijama paketa te mogućnostima što brže dostave. Nakon obrade od strane MBE, Vaš paket dostavit će jedna od sljedećih dostavnih službi: GLS, In Time, Overseas Express ili Paket 24/HP Express.
Dostava se vrši radnim danom do 16 sati. U slučaju da niste u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač će vam ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke i pokušati vas kontaktirati radi daljnjeg dogovora o preuzimanju paketa.
U slučaju bilo kakvih problema s dostavom, dostupni su vam kontakti:
  • MailBoxes (MBE) dostavne službe: dostava.vz@mbe.hr, tel. 042/632-923 ili mob. 095/1095-992, PON – PET 09:00 – 17:00
  • Evenio korisničke službe: webshop@evenio.hr, 042 492 114 ili 095 356 3563, PON – PET 08:00 – 16:00

Naručene proizvode i dostavu možete platiti prema modelu kojeg sami izaberete tijekom ispunjavanja narudžbe. Plaćanje proizvoda je moguće izvršiti:
Putem Internet bankarstva ili opće uplatnice
Odabirom ove opcije, prilikom narudžbe proizvoda, na svoju e-mail adresu primit ćete podatke za uplatu i kod za skeniranje za lakše i brže plaćanje. Plaćanje možete izvršiti Internet, mobilnim bankarstvom ili općom uplatnicom u banci, pošti i slično.
Dostavljaču prilikom preuzimanja paketa (gotovinom)
Ukoliko se odlučite za plaćanje prilikom dostave, proizvode ćete platiti tek prilikom preuzimanja paketa direktno dostavljaču. Plaćanje dostavljaču moguće je samo novcem u gotovini. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža.
Bankovnim karticama
Plaćanje je moguće izvršiti jednokratno, sljedećim bankovnim karticama: MasterCard, Visa i Diners putem CorvusPay sučelja. Prilikom plaćanja bankovnom karticom garantiramo maksimalnu sigurnost plaćanja u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka.
Putem servisa PayPal
Servis PayPal slovi kao najsigurniji oblik online plaćanja te vas odabirom ove opcije vodi na svoje stranice gdje ćete na uobičajen način platiti svoju narudžbu. Nakon unosa svih podataka, potvrdu uspješne narudžbe dobit ćete na svoju e-mail adresu.
Putem servisa KEKS Pay
Brzo i jednostavno plaćanje bez prepisivanja podataka s kartice možete izvršiti putem mobilne aplikacije KEKS Pay. Kod plaćanja, kupci nemaju dnevnih ni mjesečnih limita i ne plaćaju nikakve naknade.
Putem kriptovaluta
Ukoliko želite platiti kriptovalutama to vam omogućuje PayCek elektronički platni servis koji će vašu uplatu u kriptovalutama odmah preračunati u eure. PayCek prihvaća najpopularnije kriptovalute: bitcoin, ether, ripple, stellar i EOS. Jednostavno, brzo i sigurno.
IZDAVANJE I SLANJE RAČUNA
Kod evidentirane uplate, bez obzira na izbor načina plaćanja, račun za kupljene proizvode poslat ćemo vam putem e-maila koji ste naveli prilikom popunjavanja obrasca narudžbe.

Ako niste zadovoljni naručenim proizvodima, možete ih vratiti u roku od 30 dana bez navođenja razloga. U tom slučaju kontaktirat ćemo vas vezano za povrat robe i vraćanje uplaćenog iznosa natrag na vaš račun. Ukoliko ste kupili i preuzeli proizvod s materijalnim nedostacima imate pravo na zamjenu te nas svakako što prije kontaktirajte na prodaja@evenio.hr.
KONTAKTIRAJTE NAS, TU SMO ZA VAS!
Za sva pitanja i pomoć dostupni smo radnim danom od 8.00 do 16.00 h putem:
– telefona 095 356 3563 ili 042 492 114

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Montessori Baby: PRSTIĆU, SLIJEDI ME!”