Mačak Ručak

17,12  (128,99 kn)

Ilustrator: Sven Nemet

Dostupnost: Dostupno

Vidi košaricu
Težina 0.375 kg
Za dob

Uvez

Dimenzije

Stranice

ISBN broj

Godina prvog izdanja

POVRAT NOVCA

Unutar 14 dana i bez navođenja razloga.

SIGURNO PLAĆANJE

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 50,00 € (376,73 kn).

POMOĆ I PODRŠKA

Tu smo za vas za savjet i pomoć oko odabira ili narudžbe.

Jedan mačak zove se Ručak, a jedan dječak zove se Dan.

Ljetni su im prolazili dani tako što su se zajedno igrali vani.

Ali jednoga jutra mačak je nestao.

– Gdje li se krije, kakve su mu na umu igrarije?!

– pitao se Dan već pomalo žalostan.

U ovoj priči saznaj što se mačku zbilo,

a našeg je dječaka jako iznenadilo.

 

Mačak Ručak debitantska je slikovnica Ane Fabijanić i godinama je bila „testirana“, odnosno čitana među djecom na otoku Pagu. Autorica je uvidjela da ju djeca oduševljeno prihvaćaju i s lakoćom pamte stihove. Također je primijetila da zbog jezika i strukture stihova, odnosno glasova, ova priča pomaže djeci u razvoju govora i izgovoru kompleksnijih riječi (posebno glasova „č“ i „ć“).

No u ovu smo se priču zaljubili zbog njezine topline, razigranosti, optimizma i pozitive. Radnja se događa u zamišljenom prostoru sela Roza koza, a radnja se bazira na interakciji djeteta i životinje koji jedno drugo potiču na aktivnost, maštanje, sanjarenje i ljubav.

Autor:

Ana Fabijanić

Pročitaj više
Ilustrator:

Sven Nemet

Pročitaj više

Dostava na željenu adresu vrši se unutar 3 – 5 radnih od vidljive uplate. Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese svakim radnim danom do 16 sati.
Uslugu dostave paketa za web shop rade tvrtke Mail Boxes te iznimno Hrvatska pošta.
U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke i primatelja kontaktira telefonski radi daljnjeg dogovora.

Cijena dostave proizvoda unutar Republike Hrvatske je 3,90 € (29,39 kn) te se priopćava prilikom naručivanja u košarici i na stranici plaćanja te je zasebno istaknuta na ponudi i maloprodajnom računu. Za narudžbe u zemlje izvan Hrvatske, cijena dostave obračunava se prema ukupnoj masi paketa (u kilogramima) i odgovarajućoj cijeni za tu masu prema cjeniku Hrvatske pošte.

Iznimno, u sklopu određenih prodajno-promotivnih akcija, cijena dostave neće se zaračunavati, a o čemu će potrošači biti na više mjesta i pravovremeno obavješteni.
Za narudžbe iznad  50,00 € (376,73 kn), dostava je besplatna unutar Republike Hrvatske.

Ako niste zadovoljni naručenim proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. U tom slučaju kontaktirat ćemo vas vezano za povrat robe i vraćanje uplaćenog iznosa natrag na vaš račun.

Ukoliko ste kupili i preuzeli proizvod s materijalnim nedostacima imate pravo na zamjenu. Evenio kao prodavatelj je odgovaran za materijalne nedostatke proizvoda.

Više informacija o pravima potrošača u slučaju materijalnih nedostataka proizvoda pročitajte u našim Općim uvjetima poslovanja.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na brojeve telefona: 042 492 114 ili 095 356 3563, radnim danima od 8.00 do 16.00 sati.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mačak Ručak”