Što je medo vidio u muzeju

14,47 

Ilustrator: Nikolina Dinješ

Dostupnost: Dostupno

Vidi košaricu
Težina 0.275 kg
Za dob

Uvez

Dimenzije

Stranice

ISBN broj

Godina prvog izdanja

POVRAT NOVCA

Unutar 14 dana i bez navođenja razloga.

SIGURNO PLAĆANJE

Brzo plaćanje iz udobnosti doma uz maksimalnu sigurnost.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 50,00 € (376,73 kn).

POMOĆ I PODRŠKA

Tu smo za vas za savjet i pomoć oko odabira ili narudžbe.

Mama i Robi išli su u posjet muzeju. Robi je mislio da će mu to biti dosadno, pa je za svaki slučaj ponio igračke s kojima će se tamo igrati. Kad su stigli u muzej, Robi je brže-bolje izvadio iz ruksaka sve igračke, ali mama ga je ubrzo ukorila i naredila mu da ih odmah pospremi. U svoj toj žurbi Robi je pospremio sve osim jednog znatiželjnog plišanog mede. I tako je medo ostao sasvim sam u velikom i nepoznatom muzeju.

Srećom, našao ga je ljubazni kustos s kojim je medo proveo dan u muzeju i otkrio nevjerojatne priče i predmete te čaroliju koju to mjesto ima.

Slikovnica „Što je medo vidio u muzeju“ djecu vodi kroz prostor gdje se čuvaju i žive naše uspomene i priče o našoj prošlosti. Glavni lik, plišani medo, s kustosom upoznaje odjele jednog muzeja, vrijedne zbirke i predmete te zanimljive priče i legende. Čitajući ovu priču djeca će upoznati muzej kao prostor učenja, maštanja i ljepote u koji će rado dolaziti cijeloga života.

No, možda najveća vrijednost ove slikovnice je u njezinu pokušaju da potakne djecu na istraživanje i znatiželju, na putovanje u začudnu i zanimljivu prošlost koja može potaknuti maštu i kreativnost u sadašnjosti.

Slikovnica je također i naše priznanje svim muzejskim stručnjacima i radnicima koji neumorno rade da blago prošlosti sačuvaju od propasti i zaborava te potiču u djeci ljubav prema baštini, kulturi i umjetnosti.

Slikovnica je dio serije o njegovanju ljubavi prema kulturi, umjetnosti i baštini. Godine 2020. objavljena je slikovnica „Kako je zeko zavolio knjižnicu“, godine 2021. slikovnica „Što je medo vidio u muzeju“, a sljedeće 2022. godine izlazi i zadnji dio serije o plišanoj maci zaboravljenoj u dječjem kazalištu.

Slikovnica Što je medo vidio u muzeju dio je serije slikovnica Djeca i kultura:

1. Kako je zeko zavolio knjižnicu

2. Zašto se maca zaljubila u kazalište

3. Što je medo vidio u muzeju

Ideje za igre i aktivnosti za djecu nakon čitanja slikovnice

Naša draga autorica, Ivanka Ferenčić Martinčić, pripremila je zanimljive ideje za igre i aktivnosti inspirirane baštinom, poviješću i muzejskim blagom, koje možete raditi s djecom nakon čitanja priče ili kao uvod i nastavak posjete muzeju. Ovaj dokument nastao je kao popratni sadržaj za Noć muzeja 2022., no Ivanka nam ga je ustupila trajno za sve vas koji kod kuće imate male arheologe, etnologe i povjesničare, odnosno za sve malene ljubitelje muzeja. PDF je besplatan za preuzimanje i print – OVDJE ili klikom na donju sliku.

Uživajte!

 

Autor:

Ivanka Ferenčić Martinčić

Pročitaj više
Ilustrator:

Nikolina Dinješ

Pročitaj više

Dostava na željenu adresu vrši se unutar 3 – 5 radnih od vidljive uplate. Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese svakim radnim danom do 16 sati.
Uslugu dostave paketa za web shop rade tvrtke Mail Boxes te iznimno Hrvatska pošta.
U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke i primatelja kontaktira telefonski radi daljnjeg dogovora.

Cijena dostave proizvoda unutar Republike Hrvatske je 3,90 € (29,39 kn) te se priopćava prilikom naručivanja u košarici i na stranici plaćanja te je zasebno istaknuta na ponudi i maloprodajnom računu. Za narudžbe u zemlje izvan Hrvatske, cijena dostave obračunava se prema ukupnoj masi paketa (u kilogramima) i odgovarajućoj cijeni za tu masu prema cjeniku Hrvatske pošte.

Iznimno, u sklopu određenih prodajno-promotivnih akcija, cijena dostave neće se zaračunavati, a o čemu će potrošači biti na više mjesta i pravovremeno obavješteni.
Za narudžbe iznad  50,00 € (376,73 kn), dostava je besplatna unutar Republike Hrvatske.

Ako niste zadovoljni naručenim proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. U tom slučaju kontaktirat ćemo vas vezano za povrat robe i vraćanje uplaćenog iznosa natrag na vaš račun.

Ukoliko ste kupili i preuzeli proizvod s materijalnim nedostacima imate pravo na zamjenu. Evenio kao prodavatelj je odgovaran za materijalne nedostatke proizvoda.

Više informacija o pravima potrošača u slučaju materijalnih nedostataka proizvoda pročitajte u našim Općim uvjetima poslovanja.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na brojeve telefona: 042 492 114 ili 095 356 3563, radnim danima od 8.00 do 16.00 sati.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Što je medo vidio u muzeju”