Jedan mačak zove se Ručak, a jedan dječak zove se Dan.

Ljetni su im prolazili dani tako što su se zajedno igrali vani.

Ali jednoga jutra mačak je nestao.

– Gdje li se krije, kakve su mu na umu igrarije?!

– pitao se Dan već pomalo žalostan.

U ovoj priči saznaj što se mačku zbilo,

a našeg je dječaka jako iznenadilo.

 

Mačak Ručak debitantska je slikovnica Ane Fabijanić i godinama je bila „testirana“, odnosno čitana među djecom na otoku Pagu. Autorica je uvidjela da ju djeca oduševljeno prihvaćaju i s lakoćom pamte stihove. Također je primijetila da zbog jezika i strukture stihova, odnosno glasova, ova priča pomaže djeci u razvoju govora i izgovoru kompleksnijih riječi (posebno glasova „č“ i „ć“.

No slikovnicu smo odlučili objaviti zbog njezine topline, razigranosti, optimizma i pozitive. Radnja se događa u zamišljenom prostoru sela Roza koza, a radnja se bazira na interakciji djeteta i životinje koji jedno drugo potiču na aktivnost, maštanje, sanjarenje i ljubav.

Telefonska narudžba i informacije radnim danom 08.00 – 16.00 h

042 492 114  |  095 356 3563

Dragi roditelji, želimo vas obavijestiti da slikovnice i druge proizvode i dalje uredno dostavljamo na vaše adrese. U slučaju da dostavne službe naglo otkažu svoje aktivnosti, u najkraćem ćemo roku vratiti sve uplate kupaca napravljene putem virmana ili platnom karticom. Hvala vam i za sva pitanja stojimo na raspolaganju na prodaja@evenio.hr ili na broj telefona 042 492 114.