Tatjana Gjurković

psiholog, terapeut, poduzetnica, mama, spisateljica

Tatjana Gjurković

Zagreb

Volim svoj posao jer…

… kroz njega imam puno uloga kroz koje mogu “živjeti” svoje različite strane, učiti različite vještine i stjecati različita znanja.
Volim ga i jer je humanitarnog karaktera – što kroz gotovo svaku ulogu osjećam da doprinosim nekom većem dobru. Duboko vjerujem da kroz njega dajem svoj doprinos za razvoj bolje zajednice a onda i društva u cjelini, na lokalnoj ali i međunarodnoj razini.

Volim svoj život jer…

… me inspiriraju ljudi, priroda i životinje. Obožavam promatrati, uspoređivati, vidjeti koliko je sličnosti a koliko razlike između to troje. Kada god mi je najteže ili mi treba motivacije za dalje, najradije pogledam dokumentarac ili pročitam o nekome ili nečemu i kako se taj čovjek/životinja nosio/la s izazovima. Jer se svako živo biće susreće s nekim izazovima.
U slobodno vrijeme najradije odlazim u prirodu ili na duže ili kraće putovanje sa svojom obitelji prilikom čega nerijetko ostanem oduševljena ljepotom života.

Knjige su važne zato što…

… otrcano ali za mene istinito – jer daju znanje, drugačije perspektive, drugačija iskustva. Veliki sam ljubitelj kontinuiranog učenja čega su knjige prave riznice.

Knjige koje preporučujem
Galeb Jonathana Livingston
Put kojim se rjeđe ide
Morrie utorkom

Napisala je:

preloader