Knjižnice

Mnogi naši maleni čitatelji prvi su puta došli u dodir s našim slikovnicama upravo u knjižnicama. One su mjesta gdje se rađa ljubav prema knjizi i čitanju i izuzetno nam je važna dobra suradnja s knjižničarkama, knjižničarima i knjižnicama diljem Hrvatske. Od velikih gradova do manjih mjesta i otoka, nastojimo im nuditi svaki novi naslov koji izađe iz naše tvornice priča.

POZIV MALENIM I VELIKIM ČITATELJIMA

Želite neku od naših slikovnica vidjeti u svojoj knjižnici?
Često se dogodi da bi čitatelji voljeli posuditi neki od naših naslova, ali ga njihova lokalna knjižnica nije još nabavila i nema ga u ponudi. Takve informacije su nam dragocjene, pa pozivamo male i velike čitatelje da nas upute na svoju knjižnicu kako bi im se mogli javiti i ponuditi im traženi i željeni naslov koji im nedostaje.

 

POZIV KNJIŽNIČARKAMA I KNJIŽNIČARIMA

Nedostaje vam neki od naših naslova u vašoj knjižnici?
Drage djelatnike hrvatskih knjižnica pozivamo da nam se slobodno jave s upitom za nabavu slikovnica iz naše ponude. Knjižnicama odobravamo popust od 10% i nudimo besplatnu dostavu knjiga na njihovu adresu.
Kontakt osoba za pitanja prodaje je Silvica Lacković, a dobiti je možete na e-mail prodaja@evenio.hr ili na brojeve telefona 042 492 114 i 095 356 3563 svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 sati.

 

GOSTOVANJA AUTORA U KNJIŽNICAMA

Kontaktirajte naše autore
Sretni smo i zahvalni što se naši autori jako vole družiti s djecom na radionicama i igraonicama u knjižnicama. Gostovanja u knjižnicama naši autori i ilustratori dogovaraju individualno, kao i termine i uvjete, pa nam se slobodno javite ukoliko s nekim od autora želite stupiti u kontakt vezano za druženja u vašoj knjižnici.

preloader