Vrtići, škole, udruge, centri

Vrtići, škole, udruge, centri i druge odgojno-obrazovne institucije najviše su zainteresirane za naše serije slikovnica o emocijama, socioemocionalnim kompetencijama, higijeni i djeci s teškoćama. Kako nam sami kažu, puno im pomažu u radu s djecom i djeca vrlo dobro reagiraju na terapeutske i edukativne priče. Iza takvih projekata nastojimo okupiti stručnjake iz raznih područja jer nam je važno da odgojitelji, učitelji i edukatori imaju povjerenja u materijale koje nudimo i koje će djeca potom konzumirati. Slikovnice su dobra nadopuna kurikulumima i otvaraju prostor za razgovore i diskusije s djecom o važnim pitanjima kao što su emocije, teškoće, ponašanje, međuvršnjački odnosi, promjene u obiteljskom okruženju, komunikacija i društvene promjene.

POZIV UČITELJIMA, ODGOJITELJIMA I OSTALIM STRUČNJACIMA KOJI RADE S DJECOM

Obratite nam se za dodatne informacije o našim naslovima

Ukoliko tražite materijal vezan za neku specifičnu temu ili problem koji u radu s djecom želite obraditi, stojimo vam na raspolaganju za detaljnije predstavljanje naših naslova.

Kontakt osoba za sva pitanja vezano za sam sadržaj i teme pojedinih naslova je urednica Jelena Kovačić koja je dostupna na broj telefona 091 754 9564 ili na e-mail [email protected].

Ako već znate koje slikovnice bi voljeli naručiti, kontakt osoba za sva pitanja prodaje je Silvica Lacković kojoj se možete obratiti na e-mail [email protected] ili na brojeve telefona 042 492 114 i 095 356 3563 svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 sati.

preloader