SAN

San je stanje u kojem se odvajamo od svog svjesnog uma i na taj način odmaramo od samih sebe. San je vrijeme kada zaranjamo u neke čudnovate svjetove. Miran san pak je ono što svi priželjkujemo i u čemu najviše uživamo. Kad pokraj sebe imamo nekog koga volimo, lakše ćemo usnuti i zdravije spavati. Osjećaj sigurnosti i mira tada je potpuni.

Ilustracija “San” savršeno će ukrasiti bilo koju spavaću sobu, a posebno sobe malih velikih spavalica koje vole usnuti sklupčani u nečijem zagrljaju.

OPIS:

Ilustracije su tiskane u maloj seriji. Svaka ilustracija je numerirana i potpisana.

Dimenzije: 30 x 40 cm
Papir: 300 g mat papir foto kvalitete
Bez okvira.

Ilustracija: Jelena Brezovec

SLANJE i DOSTAVA

Ilustraciju šaljemo u tvrdom kartonskom tuljcu kako se prilikom dostave ne bi oštetila i izgužvala. Kartonski tuljac kupcu se ne naplaćuje.

Telefonska narudžba i informacije radnim danom 08.00 – 16.00 h

042 555 373  |  095 356 3563

Dragi roditelji, želimo vas obavijestiti da slikovnice i druge proizvode i dalje uredno dostavljamo na vaše adrese. U slučaju da dostavne službe naglo otkažu svoje aktivnosti, u najkraćem ćemo roku vratiti sve uplate kupaca napravljene putem virmana ili platnom karticom. Hvala vam i za sva pitanja stojimo na raspolaganju na prodaja@evenio.hr ili na broj telefona 042 492 114.