Usluge ilustriranja

U potrazi ste za nekim tko će vašoj priči udahnuti život? Na pravom ste mjestu i veseli nas što ste ovdje! Kvalitetnim ilustracijama, dizajnom i vizualima pomažemo vam da na najljepši i najkreativniji način, uvedete malene i velike u svoj svijet.

 

Kreativna rješenja

blank

Ako je vaša slikovnica ili bilo koji materijal za djecu još uvijek samo na razini ideje, ovdje smo za vas da napravimo potpuno kreativno rješenje. Za vas ćemo osmisliti izdavački koncept, napraviti skice i prezentaciju te riješiti svu potrebnu administraciju vezano za ugovore i autorska prava.

Produkcija

blank

Ako već imate razrađen plan, koncept i kreativno rješenje te znate točno što želite, pomoći vam možemo oko produkcije sadržaja. Za vas ćemo napisati tekst ili ako on već postoji mi ćemo ga urediti, korigirati i lektorirati. Predložit ćemo vam kvalitetnog ilustratora i vaš koncept pretočiti u storyboard.

Ilustriranje

blank

Proces ilustriranja najkreativniji je i najzabavniji dio posla u kojem ćete sudjelovati i vidjeti kako vašem projektu udahnjujemo život. Na uvid i autorizaciju dobit ćete skice, potom ilustracije gotove na 70% te finalne ilustracije. U procesu ilustriranja uvažit ćemo vaše prijedloge i izmjene.

Dizajn i grafička priprema

blank

Kada odobrite ilustracije, sav sadržaj pretočit ćemo u gotov proizvod, odnosno napraviti dizajn knjige i pripremiti ju za tisak ili digitalnu objavu. Sudjelujemo i u preporuci najbolje tiskare s kojom odrađujemo i tehnički dio posla, odnosno probni otisak, kontrolu kvalitete tiska i isporuku na vaša vrata.

Projekti i radovi

Za sve dodatne informacija o našim uslugama ilustriranja kontaktirajte nas na

091 754 9564 ili info@evenio.hr

Dragi roditelji, želimo vas obavijestiti da slikovnice i druge proizvode i dalje uredno dostavljamo na vaše adrese. U slučaju da dostavne službe naglo otkažu svoje aktivnosti, u najkraćem ćemo roku vratiti sve uplate kupaca napravljene putem virmana ili platnom karticom. Hvala vam i za sva pitanja stojimo na raspolaganju na prodaja@evenio.hr ili na broj telefona 042 492 114.