Dječak Srećko igrao se u dvorištu svojom lopticom. No loptica je slučajno preskočila ogradu i završila u ustima razigranog psa Šarenka. Njih su dvoje toga trena postali prijatelji. Srećko se povjerio svome novome prijatelju kako bi želio postati superjunak koji ima velike moći. Prijatelji si međusobno pomažu, pa se Šarenko odlučio pridružiti dječaku u njegovoj avanturi traganja za velikim moćima. Cijeli dan proveli su zajedno i u igri – skakali su, plesali, pjevali, vozili se biciklima, smijali se, zdravo jeli, pili puno vodice, ali i odmarali i zamišljali predivne prizore koji će se pretvoriti u uspomene.

Na kraju svoga puta otkrili su da za supermoćima ne treba tragati, da ih ne trebamo tražiti negdje izvan nas samih, jer su one već u nama ako smo zdravi, pozitivni i znatiželjni.

Slikovnica koja zove na iskrenu i radosnu zabavu

Djeca obožavaju superjunake jer u našoj instinktivnoj prirodi od najranije dobi postoji želja da budemo snažni, izdržljivi i zdravi. Osim toga, djeca su uvijek željna avantura i aktivnosti koje će im umoriti tijelo, zaokupiti um, ispuniti srce i nasmijati dušu.

Slikovnica Srećkova potraga za velikim moćima djeci nudi upravo to − priču koja im podiže energiju i budi u njima želju za kretanjem, igranjem, maštanjem i smijehom.

Dječak Srećko i pas Šarenko zovu djevojčice i dječake da im se pridruže u njihovoj potrazi za velikim moćima i da uživaju na tome putu. Jer kada jednom stignu na cilj, svi će zajedno shvatiti da su velike moći, poput snage, zdravlja, izdržljivosti, znatiželje, radosti i ljubavi, već u njima. Samo ih moraju prepoznati, čuti i što više koristiti!

Zadaci za djecu koji potiču fizičku aktivnost

Slikovnica je i zabavni priručnik za izbacivanje viška energije ili za podizanje energije. Ona potiče djecu na tjelovježbu kroz igru, na usvajanje zdravih životnih navika te na izgradnju njihova samopouzdanja na zdrav način. Na svakoj se stranici nalazi jedna vježbica koju djeca mogu napraviti na otvorenom, u parku, dvorištu ili igralištu, ali i u svojoj dječjoj sobi. Slikovnica ima i kratku društvenu igru kao mali predah od skakanja i vježbanja.

U slikovnici će s djecom uživati i roditelji, odnosno svi odrasli koji se žele prisjetiti vlastitoga djetinjstva i kao nekad se jednostavno opustiti, prepustiti i uživati u iskrenoj i radosnoj zabavi.

Stoga ostanite budni, jer ovo nije priča za laku noć! Uzmite slikovnicu, plešite, skačite, balansirajte na jednoj nozi, istežite se, pjevajte, vrtite se, valjajte po podu i probudite sve svoje osjete, mišiće i dobru energiju.

Telefonska narudžba i informacije radnim danom 08.00 – 16.00 h

042 492 114  |  095 356 3563

Dragi roditelji, želimo vas obavijestiti da slikovnice i druge proizvode i dalje uredno dostavljamo na vaše adrese. U slučaju da dostavne službe naglo otkažu svoje aktivnosti, u najkraćem ćemo roku vratiti sve uplate kupaca napravljene putem virmana ili platnom karticom. Hvala vam i za sva pitanja stojimo na raspolaganju na prodaja@evenio.hr ili na broj telefona 042 492 114.