Srećkova potraga za velikim moćima – POSLJEDNJI PRIMJERCI

59,00 kn

Autor: Smiljana Nedeljko

Ilustrator: Nina Kovačič

Dostupnost: Dostupno

Vidi košaricu
Težina 0.180 kg
Za dob

,

Uvez

Dimenzije

Stranice

ISBN broj

Godina prvog izdanja

POVRAT NOVCA

Unutar 14 dana
i bez navođenja razloga.

SIGURNO PLAĆANJE

Brzo plaćanje iz udobnosti
doma uz maksimalnu sigurnost.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe
iznad 350 kn.

POMOĆ I PODRŠKA

Tu smo za vas za savjet i pomoć
oko odabira ili narudžbe.

RASPRODAJA POSLJEDNJIH PRIMJERAKA!

DO ISTEKA ZALIHA.

SLIKOVNICE SU BEZ OŠTEĆENJA.

Dječak Srećko igrao se u dvorištu svojom lopticom. No loptica je slučajno preskočila ogradu i završila u ustima razigranog psa Šarenka. Njih su dvoje toga trena postali prijatelji. Srećko se povjerio svome novome prijatelju kako bi želio postati superjunak koji ima velike moći. Prijatelji si međusobno pomažu, pa se Šarenko odlučio pridružiti dječaku u njegovoj avanturi traganja za velikim moćima. Cijeli dan proveli su zajedno i u igri – skakali su, plesali, pjevali, vozili se biciklima, smijali se, zdravo jeli, pili puno vodice, ali i odmarali i zamišljali predivne prizore koji će se pretvoriti u uspomene.

Na kraju svoga puta otkrili su da za supermoćima ne treba tragati, da ih ne trebamo tražiti negdje izvan nas samih, jer su one već u nama ako smo zdravi, pozitivni i znatiželjni.

Slikovnica koja zove na iskrenu i radosnu zabavu

Djeca obožavaju superjunake jer u našoj instinktivnoj prirodi od najranije dobi postoji želja da budemo snažni, izdržljivi i zdravi. Osim toga, djeca su uvijek željna avantura i aktivnosti koje će im umoriti tijelo, zaokupiti um, ispuniti srce i nasmijati dušu.

Slikovnica Srećkova potraga za velikim moćima djeci nudi upravo to − priču koja im podiže energiju i budi u njima želju za kretanjem, igranjem, maštanjem i smijehom.

Dječak Srećko i pas Šarenko zovu djevojčice i dječake da im se pridruže u njihovoj potrazi za velikim moćima i da uživaju na tome putu. Jer kada jednom stignu na cilj, svi će zajedno shvatiti da su velike moći, poput snage, zdravlja, izdržljivosti, znatiželje, radosti i ljubavi, već u njima. Samo ih moraju prepoznati, čuti i što više koristiti!

Zadaci za djecu koji potiču fizičku aktivnost

Slikovnica je i zabavni priručnik za izbacivanje viška energije ili za podizanje energije. Ona potiče djecu na tjelovježbu kroz igru, na usvajanje zdravih životnih navika te na izgradnju njihova samopouzdanja na zdrav način. Na svakoj se stranici nalazi jedna vježbica koju djeca mogu napraviti na otvorenom, u parku, dvorištu ili igralištu, ali i u svojoj dječjoj sobi. Slikovnica ima i kratku društvenu igru kao mali predah od skakanja i vježbanja.

U slikovnici će s djecom uživati i roditelji, odnosno svi odrasli koji se žele prisjetiti vlastitoga djetinjstva i kao nekad se jednostavno opustiti, prepustiti i uživati u iskrenoj i radosnoj zabavi.

Stoga ostanite budni, jer ovo nije priča za laku noć! Uzmite slikovnicu, plešite, skačite, balansirajte na jednoj nozi, istežite se, pjevajte, vrtite se, valjajte po podu i probudite sve svoje osjete, mišiće i dobru energiju.

Ilustrator:

Nina Kovačič

Pročitaj više

Dostava na željenu adresu vrši se unutar 3 – 5 radnih od vidljive uplate. Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese svakim radnim danom do 16 sati.
Uslugu dostave paketa za web shop rade tvrtke Mail Boxes te iznimno Hrvatska pošta.
U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke i primatelja kontaktira telefonski radi daljnjeg dogovora.

Cijena dostave proizvoda unutar Republike Hrvatske je 25 kn te se priopćava prilikom naručivanja u košarici i na stranici plaćanja te je zasebno istaknuta na ponudi i maloprodajnom računu. Za narudžbe u zemlje izvan Hrvatske, cijena dostave obračunava se prema ukupnoj masi paketa (u kilogramima) i odgovarajućoj cijeni za tu masu prema cjeniku Hrvatske pošte.

Iznimno, u sklopu određenih prodajno-promotivnih akcija, cijena dostave neće se zaračunavati, a o čemu će potrošači biti na više mjesta i pravovremeno obavješteni.
Za narudžbe iznad 350 kuna, dostava je besplatna unutar Republike Hrvatske.

Ako niste zadovoljni naručenim proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. U tom slučaju kontaktirat ćemo vas vezano za povrat robe i vraćanje uplaćenog iznosa natrag na vaš račun.

Ukoliko ste kupili i preuzeli proizvod s materijalnim nedostacima imate pravo na zamjenu. Evenio kao prodavatelj je odgovaran za materijalne nedostatke proizvoda.

Više informacija o pravima potrošača u slučaju materijalnih nedostataka proizvoda pročitajte u našim Općim uvjetima poslovanja.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na brojeve telefona: 042 492 114 ili 095 356 3563, radnim danima od 8.00 do 16.00 sati.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Srećkova potraga za velikim moćima – POSLJEDNJI PRIMJERCI”