HRKALO I EKIPA

Hrkalo je jedan sasvim poseban medo. On je drugačiji, on je glasan, on hrče i smeta, trapav je i nesiguran, zbunjen i prgav. No u ovome ogromnom medonji nalazi se jedno iskreno i ogromno srce koje želi biti ono što je, a za uzvrat prihvaća druge, također onakve kakvi jesu. Zbog te svoje kvalitete, Hrkalo privlači mnoge u svoj veliki medvjeđi zagrljaj, svoj krug prijateljstva, u svoju ekipu.

Hrkalo se našao u čak tri slikovnice, a mnogima je baš ova ilustracija najdraža. Možda je to zbog toga što govori o prijateljstvu, zajedništvu, toleranciji i međusobnom prihvaćanju.

OPIS:

Ilustracije su tiskane u maloj seriji. Svaka ilustracija je numerirana i potpisana.

Dimenzije: 30 x 40 cm
Papir: 300 g mat papir foto kvalitete
Bez okvira.

Ilustracija: Jelena Brezovec

SLANJE i DOSTAVA

Ilustraciju šaljemo u tvrdom kartonskom tuljcu kako se prilikom dostave ne bi oštetila i izgužvala. Kartonski tuljac kupcu se ne naplaćuje.

Telefonska narudžba i informacije radnim danom 08.00 – 16.00 h

042 555 373  |  095 356 3563

Dragi roditelji, želimo vas obavijestiti da slikovnice i druge proizvode i dalje uredno dostavljamo na vaše adrese. U slučaju da dostavne službe naglo otkažu svoje aktivnosti, u najkraćem ćemo roku vratiti sve uplate kupaca napravljene putem virmana ili platnom karticom. Hvala vam i za sva pitanja stojimo na raspolaganju na prodaja@evenio.hr ili na broj telefona 042 492 114.