Od ideje do slikovnice

Od ideje do slikovnice

U potrazi ste za nekim tko će vašoj priči udahnuti život? Na pravom ste mjestu i veseli nas što ste ovdje! Kvalitetnim ilustracijama, dizajnom i vizualima pomažemo vam da, na najljepši i najkreativniji način, uvedete malene i velike u svoj svijet.

Put jedne slikovnice započinje idejom ili nadahnućem. Tu ideju potom je potrebno pretvoriti u priču. Da bi priča bila najbolja što može biti, zaokružena i pogodna za ilustriranje, dobro je da ju pogledaju još jedne oči i to one uredničke. Urednik je taj koji će baš za tu priču, za te rečenice i za taj osjećaj i atmosferu pronaći odgovarajućeg ilustratora. S ilustratorom će dogovoriti koje i kakve prizore je potrebno nacrtati. Ilustracije moraju i tehnički biti dobro napravljene kako bi se knjiga mogla dizajnirati, grafički pripremiti za tisak i kako bi kvaliteta crteža u tisku ispala baš onako kako je na ekranu. Kad je slikovnica spremna za tisak, potrebno je pronaći tiskaru koja ima najbolji omjer cijene i kvalitete i u kojoj će to malo umjetničko djelo napokon oživjeti kao prava pravcata knjiga.

Sve ovo iznad opisano već godinama radimo za naše klijente, uglavnom za jedinice lokalne samouprave, institucije i tvrtke. Uz sve navedeno nudimo i uslugu posredovanje i savjetovanje oko ugovora vezano za reguliranje autorskih prava

Pogledajte portfolio naših projekata i ukoliko ste u potrazi za uslugama u izdavaštvu, javite nam se bez ikakve obaveze. Veselimo se porazgovarati s vama, podijeliti informacije i sve što znamo o ovome poslu te ćemo se truditi da zajedno pronađemo najbolje rješenje za vašu ideju. Cilj nam je napraviti vašu slikovnicu kao da je naša.

Najnoviji projekti

PROJEKT:
Pobješnjeli Flegi
Vidi više
PROJEKT:
Slikovnica Gdje se skrila Lina?
Vidi više
PROJEKT:
Valamar activity knjižica
Vidi više
PROJEKT:
Ilustracije za edukativnu brošuru Vatrogasci: Što? Kako? Zašto?
Vidi više
PROJEKT: Slikovnica
Srećkova potraga za velikim moćima
Vidi više
PROJEKT: Slikovnica
Batter Up, Robbie!
Vidi više
PROJEKT: Slikovnica
Izgubljeni Flegi
Vidi više
PROJEKT: Tiskanice
Valamar ilustrirane tiskanice
Vidi više
PROJEKT: Slikovnica
Vrtić moj, vrtić tvoj najdraži na svijetu
Vidi više
PROJEKT: Ilustracije
Velika moć malog tartufa
Vidi više

Pošaljite upit


    preloader