Grafički dizajn

Grafički dizajn

Kad su tekst i ilustracije spremne, potrebno ih je sklopiti u knjigu, dizajnirati knjigu i grafički ju pripremiti za tisak. Da bi se to moglo napraviti ilustracije trebaju biti u visokoj kvaliteti i pripremljene u određenim formatima kako bi u tisku boje i linije ispale onako kako trebaju biti i kako je to ilustrator zamislio i pripremio na ekranu.

U dogovoru s tiskarom dokument za tisak priprema se na specifičan način (na primjer, korice/omot zasebno, knjižni blok zasebno). Nakon slanja dokumenta u tisak, tiskara provjerava sa svoje strane je li knjiga dobro složena i šalje verziju za tisak na odobrenje. Nakon odobrenja grafičara da je sve u redu, volimo i osobno otići u tiskaru kako bi vidjeli probne isprinte. U tiskari provjeravamo papir, jesu li boje podešene kako treba i hoće li slikovnica zadovoljiti kvalitetu koju očekujemo i želimo.

Kroz godine vlastitog izdavaštva uspostavili smo suradnju s nekoliko tiskara za koje znamo da rade profesionalno i provjereno dobro te da imaju najbolji omjer cijene i kvalitete. U vaše ime pregovaramo o cijeni i dogovaramo sve tehničke detalje, rokove i transport knjiga do vaše adrese.

Naravno, neke publikacije zamišljene su da žive samo u digitalnom obliku kao e-knjige ili PDF dokumenti, pa ih u tom slučaju tako i pripremamo.

Usluge grafičkog dizajna i pripreme za tisak radimo kao dio naših projekata “od ideje do slikovnice”, ali ju možemo pružiti kao zasebnu uslugu za vaše gotove autorske materijale. Obratite nam se za više informacija, podijelite s nama svoju ideju i viziju, a mi ćemo se potruditi pružiti vam najbolje rješenje ili barem savjet kako složiti i prezentirati sadržaj vašeg izdavačkog projekta.

Najnoviji projekti

PROJEKT:
Pobješnjeli Flegi
Vidi više
PROJEKT:
Slikovnica Gdje se skrila Lina?
Vidi više
PROJEKT:
Valamar activity knjižica
Vidi više
PROJEKT:
Ilustracije za edukativnu brošuru Vatrogasci: Što? Kako? Zašto?
Vidi više
PROJEKT: Slikovnica
Srećkova potraga za velikim moćima
Vidi više
PROJEKT: Slikovnica
Batter Up, Robbie!
Vidi više
PROJEKT: Slikovnica
Izgubljeni Flegi
Vidi više
PROJEKT: Tiskanice
Valamar ilustrirane tiskanice
Vidi više
PROJEKT: Slikovnica
Vrtić moj, vrtić tvoj najdraži na svijetu
Vidi više
PROJEKT: Ilustracije
Velika moć malog tartufa
Vidi više

Pošaljite upit


    preloader